2012. augusztus 19., vasárnap

szössz

Tűz  a nap. Nagyüzemben mosatok a géppel. Hatalmasat nőttek a fáink, ideje lefotóznom őket (2 platán, 2 nyírfa). Kurvasokmindent tervezünk folyamatosan, most tüzelővétel lesz, aztán ha minden jól megy, akkor az utolsó két régi, rühes ablakok cseréje. Most néztem a hálót, jó lenne kipakolni (fúj) és kifestetni. Festetni, mert ganés a vakolat, mesteremberrel újra kellene vakoltatni, de ha már szét van szedve, akkor villanyszerelő is kellene, mert az áramelosztás panelesen van megoldva (régi ház). Ez már nem fér bele, akkor házilag festés. Pakolás ki, fúj.
Tervezetten hármasban (!) megyünk nemsokára Nórához (meg másokhoz, csak nála fogunk lakni) pár napra. Gyereknek is élvezhető programok és ivászat tervezése. Úristen, de ránkfér. (Ez a végén Aklü koppintása volt, de annyira megtetszett az övé, nem állhattam meg.)

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok, nem tudok belépni a saját blogomba, eddig jutottam, hogy hozzászóljak. Legrosszabb esetben Dimenziók2 néven létrehozok egy újat, de erről majd kör-emailt küldök azoknak, akinek megvan az elérhetősége.

    ELIZA

    VálaszTörlés