2011. február 1., kedd

a majdnem bejegyzés

Majdnem született egy shitfuck kategóriájú bejegyzés, bürokráciával kapcsolatos, de mire leírnám, magam is a billentyűzetre aludnék, hogy holnap élőben újra ne hagyjon unatkozni az élet. Kösz élet, komolyan kösz, önmagamhoz képest átmentem vv4évikébe, anyáztam a rendszerre, nahát tudjátok milyen jó kikiabálni a dühöt? Mindenkitől lehet tanulni valamit,  ellenszenves elmebetegektől is, nem szégyen. Ezzel be is vallottam, hogy nézem a műsort. És? Vigyorgok.

3 megjegyzés:

  1. Való Világ? A múlt héten néztem, mert nem volt más, De eddig nem. Szerinted miért hívják ezt valóságshownak, ha éppen a valóságtól zárják el a szereplőket? Egyébként elég szánalmas emberek.

    VálaszTörlés
  2. Itt van egy link arról, ami engem is kezd meggyőzni arról, hoogy ez egy RTL által megrendezett szerepjáték.

    http://velvet.hu/szex/2010/12/09/vv_gigi_leszbi-erotikus_fetis_videoja_nem_zarja_ki_ot_a_valo_vilagbol/


    Akárhogyis van, nézik. Értelmes embernek már nem árt, érdekes pszichológiai kísérletként is nézheti, a többinek meg ... talán nem. A legjobb ötlet az volt, hogy iskolapadba ültessék őket. Amúgy emberek. Hibákkal, de jó esettanulmány arra, hogy ma csak a predatorok győzhetnek.

    Idézem az irodalomtanárt: "– Már most érzem a szereplésem hatását a diákjaim körében. Már nem veszik elő a mobiltelefont órán, és amikor megkérdezem tőlük, mi történt, hogy ilyen fegyelmezettek lettek, azt válaszolják: Alekosz is kibírta a 45 percet telefon nélkül. Nagyon érdekes tapasztalat számomra belülről látni a Villát, itt minden sokkal emberségesebb, életszerűbb, mint ahogy kívülről látjuk. Jól érzem magam a lakók között, sok lehetőséget látok Szandikában, aki nagyon akar, ki szeretne törni és kifejezetten jó vele dolgozni. De Éva is okos, és végre Alekosz is kezdi összeszedni magát – mondta Gregus László a ValóVilág.hu-nak.

    A Villa irodalomtanára nem aratott osztatlan sikert, amikor kollégáinak bejelentette, hogy szerepelni fog a ValóVilágban. Ám hamar kiderült, hogy mindenki tisztában van a műsor eseményeivel, csupán távolságtartással kezelik. „Attól, hogy nem akarjuk meglátni a valóságshow-t, még létezik” – mondta Gregus tanár úr, és most szereplésével szeretné kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket. Diákjai már sztárként tekintenek rá, számára pedig értékes tapasztalat a Villalakók tanítása."

    http://www.valovilag.hu/cikk/354333

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom miért hívják valóságsónak. Nyilván lefordították az amerikai angol kifejezést. Anno, mikor a net még fiatal volt, bombasikerként indulhatott egy olyan műsor, amiben bekamerázott lakásban élő kommunát leshet a nép. Itthon most is az, lehet, hogy máshol is, ahogy a 95. sztár születik/csillag kesrestetik is-már régóta nem tudom követni kit is kellene hallgatnom, aki akkora ász? :D

    Én sem értem miért "valóság" ez? Mert láthatod, ahogy borzasan kelnek és mennek fogat mosni...? Ilyenek filmekben is vannak. Ahogy evés-ivás-nemi élet-beszélgetések stb....

    VálaszTörlés