2011. február 8., kedd

ne csak kedves arcaim legyenek fenn

Miért? Csak úgy. Mégsem lett anno-kiszeltündés a szemöldököm, ezért valójában elégedett vagyok és mosolygok, de az utóbbi években majdnem minden képemen ezt teszem, egy kis változatosság nem árt.
sértődött
mérges
morc 
ez már inkább gyűlölködő
2011.01.10. Hiánypótló prezentáció Walaki kommentjéhez. :D

10 megjegyzés:

  1. Tudom, hogy nagyon elcsépelt szöveg, hogy "akkor is szép vagy, ha haragszol", de az első és a 3. képen kifejezetten aranyosnak látszol mérgesen is. A hörcsögeimre emlékeztetsz. :)

    VálaszTörlés
  2. :D:D:D Kösz!Tény, hogy hörcsögfejem van és a bőröm meg a hajam színe is olyan! :D

    VálaszTörlés
  3. már hiányoltalak Frau Eliza =)
    örülök hogy nem vesztél el az éterben

    VálaszTörlés
  4. jaj mi is csináltunk pár éve ilyen vicces képeket barátnőmmel, aztán összemontázsoltam később. :)
    egy ideig fent volt fb-n is, de már lekaptam. na majd lehet megmutatom :D azon is lehet derülni:D

    VálaszTörlés
  5. András! Rájöttem, hogy előrehaladott agysorvadásban szenvedek, összekevertem a hörcsögöt a tengerimalaccal, ne haragudj! biztosan nem is értetted a válaszomat. :) Betettem egy képet arról a fajtáról, amire én gondoltam! :)

    Fräulein Timosz, jólesik, hogy hiányoztam, de ne aggódj, rossz pénz nem vész el, csalánba nem üt a mennykő! :D

    VálaszTörlés
  6. Timosz: szerintem is viccesek ezek, egy embernek annyi, annyi arca van és sokszor meglepődik, ha pl. elképzeli, h. most éppen rosszkedvem van/szomorú vagyok stb. majd azonnal egy tükörbe néz. Ott meg egy bányarémet lát, aztán csodálkozik mikor megkérdezik tőle, hogy "minden rendben van?" :D

    Na én olyan savanyú pofákat tudok vágni mikor éppen semmi bajom sincs, hogy sokszor döbbenek ezeken a jószándékú kérdéseken, de rájuk hagyom. Mosoly elő, kis kaccantás "dehogyis, kicsit fáradt vagyok/elgondolkodtam/jajj így jött le?!:D", hiszen megváltozni nem tudok.

    Az alap arckifejezésem semleges. Nem mosolyog, de nem is szomorú. Nem néz buta tekintettel, de élénk, delejes tűz sem parázslik benne.:)


    Mutasd majd meg a montázsodat, kösz előre is!!!! :)))

    VálaszTörlés
  7. na majd msnen, mert azért én nem vagyok ilyen bátor, hogy világgá kürtöljem :D
    szeretek pofákat vágni.. höhö :)

    VálaszTörlés
  8. Én tükörben jobban nézek ki, mint fényképen. A legtöbb fényképemen majomszerű vagyok.

    VálaszTörlés
  9. Én is, de azért, mert tükörbe nézve másképp nézek, mint amikor gondolkozom. Próbáld ki, hogy elfordulsz a tükör elől, emlékezz vissza egy kellemes élményre/vitára stb. és forduklj vissza. Meg fogsz döbbenni! :)

    Nagyon nehéz jó képeket csinálni bárkiről. Egy profi fotós azt mesélte nekem, hogyha felkérést kap híres embertől, akkor csak úgy vállalja, ha beköltözhet hozzá 2 napra és 48 órán keresztül fotózhatja minden helyzetben. Ennyi idő kell neki ahhoz, hogy meglássa abban az emberben azt, ami előnyösen is fog mutatni a képeken, de maga az alany is önmaga marad.

    VálaszTörlés