2011. február 14., hétfő

Túrórudi alfaj-teszt, Guru

Huhhhhh! Ezt muszáj volt tesztelnem és nagy élvezetemet leltem elfogyasztásában. Az a ropogós tejcsoki burkolat, alatta a túróval, és a belsejéből kibuggyanó karamellel....mmmm.

9 megjegyzés:

  1. A Gurut én is szeretem. A többi mai bejegyzésedhez majd holnap írok. (Mindet olvastam.) Én ma csak 1-et alkottam.

    VálaszTörlés
  2. Hova tűnt az OMV-s bejegyzés?

    VálaszTörlés
  3. Nekem kicsit túl édes volt, de nem rossz. Azért a műfajban még mindig a sima pöttyös, a bonyolultabbakból meg a pingvines a no1 nálam.

    VálaszTörlés
  4. András, levettem az OMV-set, mert túl unalmasnak találtam. Visszategyem? Most ellenőriztem, hogy jól gondoltam-e, hogy maga az Agip független,az araboktól vesz kőolajat, de amúgy tagja a "nemzetközi olasz olaj társaságnak"(szabad fordításban) ami meg kinek az alcége...? Igen! A Gazprom-é, hát ki másé lenne?

    e: a pingvines az már Kinder alfaj? :) Amúgy a legjobb szerintem is a klasszikus, de óriás pöttyös kivitelben.:)

    VálaszTörlés
  5. Nem kell visszatenni, csak nem tudtam, hogy hiba történt vagy levetted.

    A pingvines a Kinder Pingui. Finom. :)

    VálaszTörlés
  6. Ok. :) A Kinder-családból én még mindig imádom a tojásokat, abennük való játékokért. felnőttként rengeteget összegyűjtöttem, aztán egy kisfiúnak ajándékoztam az egészet.

    Viszont szoktam venni olykor és mindig csalódott vagyok ha nem kell szerelni. Öööö ciki? :D Ha az, akkoris szeretem a [jó] Kinder-tojás játékokat.:D

    VálaszTörlés
  7. Kinder tojásos játékot én is szeretek szerelgetni. De csak azért merem bevallani, mert te is elárultad. Amióta szeptemberben betöltöttem a 30-at, azóta egyre gyakrabban gondolok arra, hogy mit illik még az én koromban és mit nem. És nem jövök rá...

    VálaszTörlés
  8. Ennek örülök. 30 éves korom körül rettenetesen komolyan vettem ezeket, képzeld még azon is agyaltam, hogy milyen pohárkészletet vegyek, milyen az, ami az én társadalomban elfoglalni kívánt helyzetemhez is és az ízlésemhez is passzol?:D Aztán vállat vontam. Nem attól felnőtt az ember, hogy mondjuk még 98 évesen is szeret Kinder tojás játékokat szerelni. Legózni is szeretek, meg iszapvárat csurgatni többek között.

    A felnőttség szerintem elsősorban felelősségteljes, önállóan is képes döntést hozó és élő ember.

    VálaszTörlés