2011. február 21., hétfő

Sünt újabban az köti le, hogy kutyákról készült házivideókat nézünk a Youtube-on. Szerencsés vagyok, lehetnének Teletubbie-k is.

3 megjegyzés:

  1. Igazi kutyát nem akarsz venni neki?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szivesen vennenk, de sok penzbe kerul (Sun elallitotta a billentyuzetemet)es ha koltozunk lakasba vagy neadjisten kulfodi varosba, oda nem vihetjuk, lakasban nem tartunk allatot, plane nem egy 1+2 fel 55 nm/s panelban. Jelenleg ilyen alberletbe tudnank menni.

    VálaszTörlés
  3. (Nagy nehezen sikerült visszaállítani.)Eleve 2 kutyát kellene vennünk, mert én rasszistán golden retriever rajongó vagyok :D, F. meg valami rút vadállaté, amit csak azért fogadtam el, mert állítólag híresen kedves a gyerekekhez és a gazdáihoz. Mivel ezek "márkás" kutyuk, már a megvételük sem lenne 2 fillér. Aztán a milliónyi oltás. Meg az, hogy a kutyával folyamatosan törődni kell, a macska elvan magában, de a kutya semmiképpen.

    De a fő ok az, hogy kutyát nem lehet "lepasszolni", csak az tartson, aki felelősségteljesen átgondolja azt, hogy mivel jár. nos, mi átgondoltuk és bármennyire szeretnénk, jelenleg nem lehetséges.

    VálaszTörlés