2012. február 14., kedd

Csodaszép, csodaszép

Nem bírom, elfáradtam. Mit kell háborogni ismeretlen halottakon, tele van velük minden, nekik már jó, bár már én is örökre alhatnék! Csodaszép életem van, és egyre szebb és szebb. Egészségem kifogástalan, ma csak egyszer rázott ki a hideg, ugató köhögőrohamom sem volt még. Rengeteg munkahely közül válogathatok, már nem győzöm visszautasítani a tolakodókat, akik mindenáron azt szeretnék ha rengeteg pénzért nekik dolgoznék. Ételben dúskálunk, naponta egyszer ehetünk híg moslékot. Férjem vidám, mosolygós, tréfás, állandóan kacagunk. Lakásunk már olyan nagy, hogy Ritus játékból minden este másik szobában alszik. Ritusnak napokon belül bölcsibe sem kell járnia többé, mivel nem tudok dönteni a rengeteg állásajánlat közül, tehát munkanélküli vagyok, így nem tudok friss munkáltatói igazolást leadni. Rengeteg barátom van, mind művelt, értelmes, sokszor összejárunk megvitatni a világban történő újdonságokat. Biztosan velem van a baj már megint, hogy semmi sem elég jó, fájdalom, hideg és bánat szaggatja szét bensőmet, és egy végső nagy, örök álomba hajtanám már fejem.

4 megjegyzés:

  1. egy kis antidepresszáns csodákra képes...

    VálaszTörlés
  2. Inkább a pénz.:) Előbbit már dupla dózisban szedem.

    VálaszTörlés
  3. hát, akkor valami kis belső tartalékokat még muszáj lesz mozgósítanod, mert pénzt nehezebb szerezni, mint antidepresszánst...mi lett a németországi üggyel? (bár család nélkül szerintem ne menj sehova, azt mindenki megsínylené)

    VálaszTörlés
  4. A közvetítő cég gyanús volt, írtam nekik konkrét válaszokat kérve, hogy pl. kivel állnék szerződésben fél évig, mert nem akarom magam feketemunkásként ott találni fillér nélkül már egy hónap után sem, hogy aztán stoppolhassak haza. (A. egy kollégája járt így.)Nem válaszoltak. Ha megsértődtek, akkor hülyék, mert belőlem, a munkavállalóból élnek. Inkább viszont csaló nyavalyás gazemberek, sajnálom a sok beszédített ápolót, akik írogatnak az üzenőfalukra, és arra várnak, hogy a "mennybe" juthassanak.Nem jutnak azok sehova, de jobban is járnak.

    Most a helyi kórházba jelentkeztem. A fizetésem lakbérre fog elmenni. Sokkal okosabb, képzettebb vagyok annál, hogy fekáliából mosdassak ki embereket, de olyan gyorsan romlik a forint, hogy muszáj, érted? Muszáj! Ki kell irtanom ezirányú gondolataimat, talpon maradni. Nem tudom kijutunk-e valaha normálisabb országba, ezt a projektet el is halasztottam.

    VálaszTörlés