2011. március 15., kedd

Ingleichen (3 nap múlva 16 hónapos lesz)

Tudom-tudom, minden (normális) szülőnek a sajátja a legszebb, legokosabb, de Süni objektíven is az. Ma is voltunk családilag játszóterezni, meg van veszve a hintáért és már olyan ügyesen jár, hogy csak nagyon ritkán esik fenékre, de már régóta nem ijed meg ettől. Aztán ahogy utánoz! Minap a seprűt szerezte meg a lapáttal, tegnap pedig a törlőrongyot, és ahogy tőlem látta, azzal kezdett el takarítani. (Nem is törölgetek olyan sokat, mint egy rendes háziasszony, ez is igazolja milyen okos kislány.) Igaz, hogy a falat is kenegette a vizes ronggyal, de a lényeg az, hogy tudta melyiket kell levennie, és például nem a textilpelenkáját hozta. Azt tegnap vágta az ölembe, jelezve ezzel, hogy éhes, mert ezek a cuki előkék nálunk csődöt mondtak. Már régen tud szépen enni,  csak az ölébe terítem a pelenkát asztalkendőként, amit az evés kezdetétől számítva legfeljebb két percen belül félre is hajít. A zárakat már majdnem ki tudja nyitni, és még annyi, annyi mindent megtanult már.:) 
a sapkát önállóan választotta toalettjéhez
(ez az autósülése, állítani kellett a szíjain, de beleszeretett, így pár napig a lakásban volt trónusa)

5 megjegyzés:

  1. szépséges =) és milyen nagy

    VálaszTörlés
  2. Nagy, igen.:) Simán elmenne 2 évesnek, de mi is nagyok vagyunk. Vajon ilyen szép marad? Még annyit alakulhat az arca.:)(Akkoris szeretni fogom ha nem, csak kíváncsi vagyok.)

    VálaszTörlés
  3. még mindig az anyukád pontos mása.remélem, ez nem zavar.

    VálaszTörlés
  4. Nem, dehogy, anyám igazi szépség volt fiatalon. Úgy értem még 40 évesen is, pláne húszas éveiben. De szerintem meg kezd inkább Attilára is hasonlítani, pontosabban jó kis mix.:)

    VálaszTörlés