2011. március 4., péntek

a nap jó híre,

hogy Földönjáró 2 nap szerelés után a helyi cigányvajdáéktól lomizott motort (használaton kívüli disznóólba voltak beszórva tömegével, 'há ott vánnák, válogássá') be tudta üzemelni, hajtja az esztergát, így végigdolgozhatja a teljes hétvégét. Hurrá. Ez a mi családi életünk. 

Igaza van Mollynak abban, hogy szeretne még több babát. Én is. Még kettőt, de öregnek érzem magam újabb terhességekhez,  egy lyukban lakunk, teljesen le vagyunk égve és mindkettőnknek nagyon keményen kell tartania magát, hogy ne boruljon ki. Úgy értem, hogy komolyabban. Azért tényleg jó lenne még legalább egy kisfiú, csak persze nem most. 

Másnap: Földönjáró ezt is kiegészítette, azt mondta, hogy ő aztán nem borul ki. (Khmmmmm.) Igaz ma bejelentette, hogy megmentette a vállalkozást, elkészült a vasak fele. Mondtam, hogy arcoskodjon nyugodtan, ez tényleg nagy dolog volt, fogalmazzunk úgy, hogy a "családi céget". A héten szállítom  is be a vasakat, éljen, éljen.

2 megjegyzés:

  1. Komoly dilemma, remélem megoldódik. Rita mit szólna egy kistestvérhez?

    Örülök, hogy mégis tud dolgozni a férjed, lesz miből megélni egy ideig, de nem örülök, hogy kárba vész a hétvégétek. Szerintem használd ki az időt, és legyél sokat kettesben a kislánnyal. :)

    VálaszTörlés
  2. Rita őrjöngene a féltékenységtől.:D Ez majdnem biztos, most ő a királynő, és mi az alattvalói.

    Nem emlékszem mikor nem veszett kárba hétvégénk. talán tavaly májusban voltunk utoljára családilag a környéken állatparkban. Na jó meg egyszer alhattunk egy egész napot. Kihasználom az időt, azt se tudom mibe fogjak, mikor tanuljak németül, mikor főzzek, takarítsak, vasaljam ki a szekérderéknyi ruhát. Al(exandra) felajánlotta, hogy átjön játszani vele még takarítok. El is fogadtam. :)

    VálaszTörlés