2011. augusztus 31., szerda

legalja

szép kislány, oszlopdisznó anyukájával
Minap az egyik gyereksétáltatás közben összefutottunk Allal, a hőség miatt tapadós, spagettipántos top volt rajtam, ami semmit nem rejt el. Rá is kérdezett, hogy "jujj, terhes vagy?! Jajj, de jó lenne! Biztos nem?" Nem. Vénülök, lelassult az anyagcserém, mert baromi keveset eszem, de nem végzek ironman kiképzést, ugyanis leginkább olyan intenzitású edzésre lenne szükségem, továbbá rengeteg pénzre és egy jó plasztikai sebészre. Nem érdekel ha háborogna, hogy "de, asszonyom, egy egész vályút kell behoznunk a zsírjának" annyi pénzt kérhetne, amennyiért köteles akár tartályos kamiont is bérelni és betolatni vele a műtőjébe. Megcsináltatnám a melleimet kisebbre, gömbölyűre, hetykére és a fogaimat is, csili-vili, gyönyörű törtfehérre és kissé szabálytalanra, hogy igazinak hasson.

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Látom, nem könnyű most... Nem akarok okoskodni, de nem vagy oszlopdisznó a kép alapján (sem)... Ok, biztos jól érzed, hogy van jobb formád is, de nekem ez a jelző önmagadra nagyon szigorúnak tűnik.
    A "kevés evés" szerintem csak arra jó, hogy a lelket sanyargassuk. Mi van, ha több zöldséget, gyümölcsöt eszel a szénhidrátot pedig száműzöd amennyire lehet? (Most nyáron még talán nem is olyan megterhelő anyagilag sem.) Nekem ez bevált...
    Szorítok, hogy újra jól érezd magad a bőrödben!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen!:) Semmi bajom a zöldségekkel, imádom őket, de ez kevés. Kifejezetten hasizomra (maradványokra) kell dolgoznom. Mindig szigorú vagyok magammal, de ez meg sem közelíti azt, amennyire mások azok, és akiknek véleménye még érdekel. Tulajdonképpen ez az ön-szigorúság prevenció, persze tettek és eredmények nélkül mit sem ér.

    VálaszTörlés