2011. március 13., vasárnap

nevettető

Tegnap kisminkeltem Al anyját, közben jókat vihorásztunk. Azt mondta, hogy én olyan nyugodtnak, mosolygósnak és boldognak tűnök. Rögtön felvilágosítottam arról, hogy ha látna engem mikor csak ülök magam elé meredve, arra gondolva, hogy minden szar, beszélni kedvem nincs, azon jár az agyam hogyan, merre tovább, mindezt antidepi szedése mellett,  akkor nem mondana ilyet. Persze nem hitte el. 

Megkérdezte azt is, hogy szerintem mi vonzó benne, mert ő magát rondának látja. Itt következett némi kölcsönös női  "te hülye vagy, te vagy a hülye, bezzeg  ha nekem ilyen, meg olyan arcom, alkatom, szemem, bőröm etc.-etc. lenne..." majd estére rájöttem arra, hogy mi az igazi válasz. Megnevettet. Az kevés, hogy tele van energiával, de okos, humoros és magával ragad, mint egy tájfun. Ez a válasz arra, hogy miközben ő magát rondának látja (jesszusúristen, megint azt mondom, hogy a ronda az igenis én vagyok, egy semmirevaló trampli) miért tetszik annyi pasinak. Majd megírom neki is. Vajon elhiszi? Én sem hiszem el, hogy nem vagyok ronda, mert mikor azt képzelem magamról, hogy nem, akkor valaki lefotóz, meglátok a képen egy torszülöttet, minek következtében tízezred másodperc alatt vág belém késként éles fájdalom, hogy már megint csak ámítottam magam, már megint csak.... 

4 megjegyzés:

  1. Fényképen én sem tetszem magamnak. De ha valakinek tetszenék, akkor nem gondolnám, hogy "ilyen ronda vagyok és mégis tetszem", hanem nagyon örülnék neki.

    VálaszTörlés
  2. És még valami. Igaz, hogy F. dolga lenne ezt mondani, nem az enyém, de szerintem nem vagy ronda, sőt... (Többet nem írok, mert F. féltékeny lesz...)

    VálaszTörlés
  3. Én is szeretem, ha valaki megnevettet. (Bocs, hogy ezt így 3 részletben küldtem, de mindig akkor jutott eszembe valami, amikor már megnyomtam a küldés gombot.)

    VálaszTörlés
  4. :D Jólesett. Világos pillanataimban én is tudom, hogy a legszebb emberekről is milyen pocsék fotók készülhetnek-jól példázzák ezeket a bulvárlapok, ahol imádják közzétenni a gyönyörű színésznőket/modelleket civilben, smink nélkül, melegítőben lekapva azokat, ami persze a bulvárlapok és olvasóik részéről rendkívül szánalmas szórakozás.:o)

    VálaszTörlés