2011. május 29., vasárnap

Te egy rothadt buzi vagy!

Úgy 19-20 éves lehettem. Részegen ültünk M. kuzinommal a mai Westend környékén forró nyári éjszakán. Elcaplatott előttünk egy ipari mennyiségű szeszt bevedelt vezérhím a csatlósaival. Kiszúrt. Arcomba hajolt-Nincs kedved baszni...? -Nincs, tipli van. Ezen elgondolkodott, lefuttatta magában a lehetőségeket, hogy olyan ellenállhatatlan csávónak mint neki, miért mond nemet egy csaj?-Te egy rothadt buzi vagy!-lökte hátra a fejem. Tökön rúghattam volna, akkoriban nyáron is Martensben jártam, de minek? Az incidens ezzel lezárult, mellesleg több ilyen is ért. Kuzinom háborgott, hogy csak azért engem szúrnak ki, mert szőke vagyok. Na menj a fenébe-röhögtem- atomrészeg neandervölgyiek cipeltek volna a kukák mögé, lebuziztak ami szintén őket minősíti, ez aztán valóban nagy hódítás, pfff!

Mindez onnan bukkant fel, hogy az a nagynénim, akiről régebben írtam, hogy hirtelen szétköltöztek a nagybátyámmal vén fejükre, a család szerint leszbi lett. Borzalom, gyalázat! Ráadásul a nagybátyám elkotyogta, miután a szétválás után idegösszeomlást kapott, hogy szerinte a nagynénim frigid. Frigid volt 35 évig...? Sajnálom a szüleim korosztályát, azon belül a fiatalon házasodott monogámokat. Mit tudhatnak ezek a szexről..? Jobb nem tudni, bár vannak sejtéseim. Csók, kis tapi, koitálás misszionárius pózban, sötétben, szombat este. Orálisan, ááh, legfeljebb nagyon elvetemült állapotban, de különbenis szőrös nemiszervek, merthát az ellenkezője természetellenes, milyen már úgy. Mindenesetre talán nem véletlen, ha a nagynéni most egy nővel keresi az ágyban a boldogságot. Hátaztán. 

Ennek a korosztálynak azért is nehéz, mert már válásnál is jajjúristenmostmilesz-ezt a szégyent-a mi családunkban ilyen nincs-vén marhákoznak, aztán ha valakiről kiderül, hogy még biszex vagy homi is, na akkor az már mindennek a legalja, fúj, hát hogy lehet, de nekem mindig gyanús volt, mert ugye ott volt a melegfelvonulásokon, meg hencegett, hogy mennyi buzi barátja van, meg állandóan jött ezekkel a liberális sznob hülyeségeivel, a nyers kajáival, és mit keresett vele az a vadidegen nő egy szűk családi ünnepségen múltkor?! Biztos, hogy az a nője! Áhh, fúj-fúj ne is beszéljünk róla! Elhatároztam, hogy írok a nagynénimnek, legfeljebb dob egy hátast, mert ahhoz a klubhoz tartozom (A.-val együtt), akik 50 felett már nem számolják, közepesen mazo beállítottságú vagyok, de a velemkorú gyerekei és pszichológusai mellett (legalább háromhoz jár) lesz még valaki, aki nem köpi le, sőt talán maga is segít neki rendet tenni az agyában, hogy nincs ezzel semmi baj, régen felnevelte a gyerekeit, jól,  büszke lehet rájuk, élvezze az életét szabadon, és főleg nem rothadt buzi.

4 megjegyzés:

  1. meg sem lepődöm rajtad drága Eliza, mármint hogy mész és segítesz. =)
    Neked valami szoc. munka kellene néha ezt gondolom.
    egyébként meg semmi kivetnivaló nincs abban, ha valaki azonos neművel érzi jól magát.. szerintem ez magánügy. utálom az ilyen primitív emberszerűségeket.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, Drága Timosz! :) Igen, régebben pszichiáter, meg pszichológus akartam lenni, de túl sok lett volna. A szociális munkásokat meg nem fizetik meg, pláne sok lett volna a lelki teher. Legalább nővérkedtem. Majd ha gazdag leszek, akkor tutira elmegyek önkéntes szociális munkásnak.:))

    VálaszTörlés
  3. A te történetedről azt gondolom, hogy ha nem akarsz valakivel együtt lenni, attól még nem kell ilyeneket mondani rád. Legfeljebb válogatósnak nevezhetett volna az illető (jogosan, de ebben az esetben ez pozitív jelző, érdemes megválogatni, hogy kit engedsz közel magadhoz).

    A nagynénid tényleg leszbikus, vagy csak a család terjeszti róla? Nem ismerem a rokonaidat, de nem lepődnék meg, ha az a bizonyos nő (ha létezik egyáltalán) a nagybátyád szeretője lenne, és úgy akarná tisztázni magát a nagybátyád, hogy a nagynénéd barátnőjének nevezi a saját barátnőjét.

    Leszbikusnak lenni tényleg magánügy, mint minden más betegség. És ahogy a többi beteget sem kell elítélni, ugyanúgy a leszbikusok sem rosszabbak, mint más.

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom, hogy betegség-e? Azért, mert egy homo aktusból nem születik utód, és ez ellentmond a természet törvényeinek? Megfigyelték, hogy túlszaporodott csimpánz csoportoknál is kialakul a homoszexualitás. Az emberiség pedig igencsak túlszaporodott, ergo: a természet így is szelektál, tehát akkor "természetes". Különben a nagynénim 60, 45-nek néz ki, szerintem ennyi idősen már főleg azzal él, akivel akar, itt már nincsenek olyan gondok, hogy legyen-e gyerek pl. stb.

    Fogalmam sincs arról, hogy mi igaz, és mi nem, de az biztos,hogy a nagybátyám nem takargatná semmilyen nővel való kapcsolatát ilyen körmönfont módon, ahogyan a legutóbbit sem tette, nyíltan megmondta, hogy van. (Azóta az a nő már nincs, de ez már lényegtelen.)

    VálaszTörlés