2011. január 2., vasárnap

a galamb, meg nem tudok írni és haldoklom

Elhagytak a múzsák, nem tudok írni. Ideje inkább álláshirdetéseket böngésznem. Korántsem vagyok biztos abban, hogy nem találták meg a blogomat azok, akik nem akarom, hogy olvassanak. Elég egy kép, elég egy hivatkozás máshonnan, kulcsszavak és kész, már meg is vagyok. Aztán? Vállat vonok, nem mindegy? Azt megígértem, F. egyik unokahúgának, hogy nem írok F. családjáról semmit, ezt tartom is. Mások? Ugyanmár, ez nyílt blog, a politikát kivéve lehet kommentelni, de pár olvasóm csak ritkán él ezzel.  Ez sem baj, régóta olvasott termékeny blogokat én is ritkán kommentelek.

Ma iderepült este az egyik ablakpárkányra egy gerle. Állítólag nem szokásuk ilyet csinálni. Kinyitottam az ablakot, és biztosan be akart jönni, mert nem félt tőlem, de arra gondoltam, hogy talán beteg, úgyhogy nem engedtem be, bár be akartam, de F. úgysem engedte logikus alapon, a diliházunkba nem hiányzik egy eszement, ide-oda repkedő galamb is. Ha babonás lennék, akkor arra gondolnék, hogy idejött elköszönni, mert még ma meghalok.  Merthogy ez annak a párja, akik mindig velünk szemben ülnek a villanydróton. Elég pocsékul érzem magam, délután rázott a hideg, most meg melegem van, fáj a torkom és ég a gyomrom. Na és persze állandóan infarktusra meg agyvérzésre gondolok, úgyhogy egy kapszula Advil mellé bevettem egy lórugásnyi nyugtatót is. Még nem hat, még nem azért írok hülyeségeket. Igazából irreleváns, hogy nyugtató hatása alatt, vagy anélkül írok: mind hülyeség. Ejj, és még ki sem borultam rendesen, mármint ide.

Egyébként vicces, hogy miért is félek a haláltól? Mi rossz van abban? Nem mondom, hogy vágyom rá, éppen azért vettem be vegetatív idegrendszer lassítókat, mert véleményem szerint a kiborulásba bele lehet halni.

Szóval a gerle azért  is jöhetett ide, mert az ő párja veszett el, és persze ezt a traumát nem tudta feldolgozni magában egyedül. Gyerekkönyveket kellene írnom, bahh. 

Ice-T reagálásán jót nevettem, szerintem az egész világ is rajtunk. Ez még nem szubjektív politizálás, csak tényt írtam le.

14 megjegyzés:

  1. nehogy ilyeneket képzelj be, mert még a végén bajod lesz..
    tudod, bebeszéli magának az ember és kész is.. :S

    VálaszTörlés
  2. Ejj, nyugi. Kicsit kiakadtam, egészen addig ki fogok akadni, ameddig be vagyok zárva HTB-ként.

    Amúgy ma valami patkányburgert ettünk, F. a magáét kidobta, mert büdös volt benne a hús-tényleg az volt, bele is kóstoltam, kiköptem-lehet, hogy bacik támadták meg az agyam, mindjárt utánanézek a húsmérgezés tüneteinek.

    VálaszTörlés
  3. "Általában néhány órával a fertőzést követően, gyomor-, bélgörcsök, hányás, hasmenés, általános rosszullét formájában jelentkeznek a tünetek. A kifejezetten toxikus baktériumok által okozott eseteknek rövidebb a lappangási idejük és hevesebb tünetek között zajlanak le.

    A Szalmonella-törzsek által okozott fertőzés elhúzódóbb jellegű." Akkor szalmonellám még lehet, mert a fenti tünetek egyike sem jelentkezett. Szerencsére az átlagos emberről-emberre nem terjed, csak a tífuszos formája, de azt hiszem ez utóbbit kizárhatjuk.

    Ejj, a Moszkván régen sokkal vadabbakat nyomtunk a mocskos bádogburgeresnél hajnalban, félrészegen bulik után, ennyire nem lehetek öreg.:D

    VálaszTörlés
  4. HTB? az mi?:D

    Moszkván én is ettem már nem egyszer, de komolyan jobb nem tudni mit adnak a kezedbe..

    egyébként pont ezekről olvasgatok így 2 óra körül.. nem bírok aludni, friss és üde vagyok.. ccc :D

    VálaszTörlés
  5. Szerintem a Moszkván a patkányburgeres bódé generációkat szolgált már ki, de senkiről nem hallottam, aki beteg lett volna az ott evett nem- akarjuk-tudni-mitől. (:

    Te miért nem tudsz aludni? Csak úgy?

    VálaszTörlés
  6. Elfelejtettem: HTB= háztartásbeli. :o)

    VálaszTörlés
  7. óó már értem, köszi a felhomályosítást =)

    alvásügyileg most nagyon cudarul állok.. átállt a szervezetem a hajnali fekvésekre és (magamhoz képest) korai kelésekre.. i love vizsgaidő-suck :D

    VálaszTörlés
  8. Közben eszembe jutott, hogy te most a vizsgaidőszak miatt álltál át.:) Fúúú, na még csak az hiányozna most nekem, bár vannak olyan hülye terveim, hogy valahol még valamit szeretnék tanulni. Majd meglátjuk (ahhoz először is rengeteg pénz kell, mert én már résztvettem államilag támogatott képzésen, és több nem jár).

    VálaszTörlés
  9. az okj-met még fizette állambácsi, aztán azzal segget is törölhettem volna, így jött a fizetős - nem olcsó- főiskola.. már nem kezdeném el ha választhatnék.. -.-
    konklúzió: jó gondold meg mibe kezdesz :D

    VálaszTörlés
  10. A Moszkván árult giros-ról városi legendák zengenek, hogy miket tesznek (vagy inkább vernek) bele az alkalmazottak :S Jobb tényleg nem tudni róla...
    Blogom bezárt egy kis időre. Egy ismerősöm tudomást szerzett róla, a gépemben való kutakodása során, így lezártam, amíg el nem felejti. Ez van, ilyenek ezek a kedves ismerősök...
    Egyébként ez a poszt nagyon olyan, mintha már a nyugtatók hatása alatt lettél volna, mikor írtad. Elég kaotikus de tetszett :D

    VálaszTörlés
  11. Örülök, hogy előkerültél Heaven! :D Lépj be te is Timosz földjére, Leszaromországba és nyisd csak meg, ha rosszakaród úgysem felejt, úgyis leskelődik. Az én gépembe is tört be kedves érdeklődő és egyenesen a g-mail fiókomból küldte egy barátnőnek megírt, nyilvánosan nem közzétett írásomat.Nagy port nem kavart vele, úgyhogy meg is írtam, azt már nyilvánosan, hogy leállíthatja magát, élje a saját életét. Hülye kukkolók és önkijelölt igazságharcosok mindig vannak.

    Nem, tényleg nem hatottak, alapból kattantam ki, ez ilyen. Részletezhetem, de az unalmas. Az okok racionálisak, objektíven nézve talán más már a negyedétől világgá ment volna.

    VálaszTörlés
  12. Nem rosszakaró ő, csak egy barát. Pont ezért nehéz. Olyan dolgokat írok le blogomban, ami túlságosan mélyen van ahhoz, hogy akármelyik ismerősöm is tudomást szerezzen róla.
    Ezek a kikattanások pedig jók :) Kell ez néha, ezek visznek színt a szürkületbe.

    VálaszTörlés
  13. Barátot így elveszíthetsz, értem mire gondolsz. Ebben nem tudok tanácsot adni. Köztes megoldásként nem írhatnál addig semleges témákról? :o)

    Nem vagyok bipoláris, az túl egysíkú, akkor már legalább oktopoláris. Borderline-zavaros sem, csak enyhén neurotikus. Ennek ellenére, többször átrágva mindezt így szeretem magam. Hiába vágyom sokszor a teljes lelki békére,az ataraxiára, az nem én lennék. (Esetleg masszív elektrosokkolásos kezelés után.)

    Szóval a Moszkván már gyros van, nincs csalamádéval televert "hambi"? :D Kicsit régen volt nekem ez a "Moszkván, 8-kor, óra alatt" korszakom, de jó volt az, de szerettük, ahogyan később Pestre költözve kiszorította a "Nyugati óra alatt" ugyanígy.

    VálaszTörlés