2011. január 4., kedd

a nap legkedvesebb mondata

WILKOMMEN INS LESZAROMLAND :D /Timosz/

13 megjegyzés:

  1. hopphopp :D
    egészségedre lelkem =)

    VálaszTörlés
  2. tán még a blogcímet is módosítani kéne... legalább tükrözné lelkivilágom :D

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! :D Neem, a blogcím marad, arra utal, hogy sokfelé csapongok, de leginkább a bekategorizálhatatlanságra, melyben Fräulein Timosz, az Ön lelkivilágának tükördarabban felvillanó csillámlása is helyet kap. :)

    VálaszTörlés
  4. óóó hát ezt nagyon szépen megfogalmazta Frau Eliza =)
    a blogcím váltást az enyémre gondoltam, villoghatna a tompaságom-pompaságom leszaromlandban is :D

    VálaszTörlés
  5. Az így tökéletes, egyedi cím! :)

    VálaszTörlés
  6. óó még elhiszem vigyázz =)

    (mi van Heaven blogjával? vagy csak engem csukott ki?:D )

    VálaszTörlés
  7. Nem, ide kommentelt valahova, hogy miért. Először én is azt hittem, hogy csak engem csukott ki, paranoidok-e vagyunk? :D

    VálaszTörlés
  8. Heaven írta...

    A Moszkván árult giros-ról városi legendák zengenek, hogy miket tesznek (vagy inkább vernek) bele az alkalmazottak :S Jobb tényleg nem tudni róla...
    Blogom bezárt egy kis időre. Egy ismerősöm tudomást szerzett róla, a gépemben való kutakodása során, így lezártam, amíg el nem felejti. Ez van, ilyenek ezek a kedves ismerősök...
    Egyébként ez a poszt nagyon olyan, mintha már a nyugtatók hatása alatt lettél volna, mikor írtad. Elég kaotikus de tetszett :D
    2011. január 4. 21:46
    Eliza írta...

    Örülök, hogy előkerültél Heaven! :D Lépj be te is Timosz földjére, Leszaromországba és nyisd csak meg, ha rosszakaród úgysem felejt, úgyis leskelődik. Az én gépembe is tört be kedves érdeklődő és egyenesen a g-mail fiókomból küldte egy barátnőnek megírt, nyilvánosan nem közzétett írásomat.Nagy port nem kavart vele, úgyhogy meg is írtam, azt már nyilvánosan, hogy leállíthatja magát, élje a saját életét. Hülye kukkolók és önkijelölt igazságharcosok mindig vannak.

    Nem, tényleg nem hatottak, alapból kattantam ki, ez ilyen. Részletezhetem, de az unalmas. Az okok racionálisak, objektíven nézve talán más már a negyedétől világgá ment volna.
    2011. január 4. 22:54
    Heaven írta...

    Nem rosszakaró ő, csak egy barát. Pont ezért nehéz. Olyan dolgokat írok le blogomban, ami túlságosan mélyen van ahhoz, hogy akármelyik ismerősöm is tudomást szerezzen róla.
    Ezek a kikattanások pedig jók :) Kell ez néha, ezek visznek színt a szürkületbe.
    2011. január 5. 22:48
    Eliza írta...

    Barátot így elveszíthetsz, értem mire gondolsz. Ebben nem tudok tanácsot adni. Köztes megoldásként nem írhatnál addig semleges témákról? :o)

    Nem vagyok bipoláris, az túl egysíkú, akkor már legalább oktopoláris. Borderline-zavaros sem, csak enyhén neurotikus. Ennek ellenére, többször átrágva mindezt így szeretem magam. Hiába vágyom sokszor a teljes lelki békére,az ataraxiára, az nem én lennék. (Esetleg masszív elektrosokkolásos kezelés után.)

    Szóval a Moszkván már gyros van, nincs csalamádéval televert "hambi"? :D Kicsit régen volt nekem ez a "Moszkván, 8-kor, óra alatt" korszakom, de jó volt az, de szerettük, ahogyan később Pestre költözve kiszorította a "Nyugati óra alatt" ugyanígy.

    VálaszTörlés
  9. ó de jó, de nem kellett volna bemásolni :D

    paranoiditás.. áh eggyel több vagy kevesebb.. ugyan mit számít. =)

    VálaszTörlés
  10. "Hasonló, a hasonlónak örül" :)

    VálaszTörlés