2011. január 7., péntek

alszik a vágy

Fokozatosan alakul ki, egyre jobban kötődöm belőlem sarjadt lányomhoz és vigyáznom kell, hogy okos dolgokban felnőtt maradjak. Ne kezdjek el csapkodni ha valami nem tetszik, ne akarjam én is, hogy valaki karjaiba fogva fürdőkádba tegyen és kényeztessen, ne akarjak én is akkor elaludni napközben mikor tetszik, ne akarjak válogatni, ne akarjak teljesen őszinte lenni, könnyen elpityeredős, de könnyen meg is nevettethető. 

Ne azonosuljak tisztaságával annyira, hogy frigid legyek, mert egy ideje semmi vágyat nem érzek, semmit. Először arra gyanakodtam, hogy lelkem mélyén poligám vándorló állat vagyok, aki újabb és újabb hímmel közösülne, de nem, egyszerűen átvettem aszexualitását. Földönjáróval meg kell újra beszélnem, hogy tényleg nem vele van gondom. Nehéz velem, ha nem bírja, megértem. Érdekes, más nők szülés után élik meg a frigiditást, a természet iktatja ezt be, hogy csak az utódra koncentráljanak. Nálam ez késve jelentkezett. 

Nem jó, bár ez a szélsőség is konzervál, évekkel látszom fiatalabbnak koromnál, mert nem öl vágyakozás, nem pusztít testi szerelem. Pedig mennyire szerettem átélni a szenvedélyt, a kéjvágyat, ahogy nedveim bőséggel áradnak, ahogy arcom pirul, titkos kacagás bujkál bennem és buja gondolatok, amit megéreznek mások is. Valakit irritál ez az izzás, valakit magával ragad, spirál alakban egyre csak emelkedik, emelkedik felfelé, még ez a tűz már állandó, elperzselve újabb és újabb morális gátakat. Ez is szélsőség, ez is fiatalon tart, bár gyorsan emészt. Egye fene, be kell lépnem ismét belső világomba és rendezni ezt magammal. Még nem tudom megírom-e, nem írom le minden meditációs élményemet. Ezt sem fogom, mert ha sikeres leszek, csupán tömény pornó lesz az, mely önmagában taszító, mert olyan mintha arról írnék hogyan ürítkezem, és az unalmas, mert mindenki ürítkezik, de húzzuk már meg a határt is: nyitott ajtó mellett csak egyedül szarik az ember.

9 megjegyzés:

  1. "ne akarjam én is, hogy valaki karjaiba fogva fürdőkádba tegyen és kényeztessen" Miért ne? :)

    VálaszTörlés
  2. ezt csak az értheti, aki átéli.. ez mennyire igaz.
    nem is tudom elképzelni, milyen mikor már nem kívánja az ember a másikat..
    remélem megtalálod magadban a válaszokat. =)

    VálaszTörlés
  3. Walaki: na jó, ez lehet kivétel! Maradjunk abban, hogy elkészíti és odavezet.:D

    Timosz: Nem a másikkal van gond, senkit nem kívánok.:(

    VálaszTörlés
  4. igen,erre gondoltam én is, hogy magát a szexet nem favorizálod most..=(

    VálaszTörlés
  5. Biztosan változni fog, és ugyan ez társasjáték, itt mégis magamban kell újra éreznem rá késztetést. Hú, nem akartam nyavalyogni, sikerült, gratula magamnak.:o)

    VálaszTörlés
  6. ha ez nyavajgás volt, akkor szerintem az én blogom úgy ahogy van húzzuk le a wc-n :D

    VálaszTörlés
  7. nem, egyelőre még marad(ok) =)

    VálaszTörlés