2011. január 21., péntek

olvasónapló

Olvasom Para-Kovácstól a Horror vakui (2003) című firkálmányait. Nem tetszik. Sőt undorral tölt el, nem tudok rajta röhögni, ráadásul hol van ez már a fiatalkori jópofa stílusától? Erőltetett. Kapásból felsorolnék tíz nevenincs bloggert, aki lekörözné. Mocskos, ocsmány betegség az alkoholizmus, bár azóta állítólag teljesen detoxikálták. Maradandó agykárosulást azért szenvedhetett, mikor rögvest ezután politizálni kezdett, hogy manapság mi lehet vele? Nem tudom, de ennek a könyvnek lapjaira feleslegesen pazaroltak fákat, festéket és áramot. 5 pontból 1.

Másnap: mivel már annyit írtam arról, hogy nekem mennyire szimpatikus a taó, minek lényege, hogy nincs jó és rossz, tehát akkor Para könyve sem rossz, ezért nem is deprimálhat, így végig kell olvasnom azt.

4 megjegyzés:

  1. Para Kovácstól még nem olvastam, de valaki nagyon dícséri a mamutos könyvét pl.
    én ma Steiner Kristófét faltam be.. =) <3 eddig is szerettem, de most még jobban..ahh =)

    VálaszTörlés
  2. Láttam, érdekelne, mert őszintén nem néztem ki belőle, hogy tud írni.:) Olyan kis habókos, de jó értelemben.:)

    Parának megvolt a nagy korszaka, ezért a mamutosnak még adok esélyt, de ez a könyve szörnyű. :S

    VálaszTörlés
  3. jaj hát nagyon ajánlom =)nagyon intelligens amúgy, ki se nézné belőle az ember. imádom!! bár azóta "üldöz" Kristóf :D péntek este az a magyar film a cool-on, tegnap egy riportot csíptem el véletlenül, ma délelőtt Rettegés foka ismétlésben szintén ő volt. (egyébként fura volt úgy nézni, hogy a könyvében is említi ezt a show-t.)

    VálaszTörlés
  4. :))) ez olyan jó érzés, nem? én is szeretem az ilyen "üldözést".:)

    VálaszTörlés