2010. november 23., kedd

önbizalomhiány elhagyása

Miért lenne baj az önbizalom-hiányosok spontán, önkéntes anonim csoportokba szerveződése egymás támogatásának céljával? Vállat vonok, ha nagy önbizalommal születtél és úgy is maradtál, szerencsés vagy. Én nem, sokan mások sem. Ezért építjük egymást. Gyerekes, mert építeni kell, felnőttes, mert kikezdhetetlenné akarunk válni. Abban már benne van a merevség, az unalmasság is, igen.

A te döntésed, hogy belépsz-e a világomba és meglátod-e a merev pózba rögzült szobor belsejében égő szenvedélyt, csintalanságot, érett humort. Valóban erős önbizalommal megáldva nem fog rád hatni.

3 megjegyzés:

  1. Asszem nekem igencsak abban a csoportban lenne a helyem, mint bizonyára nagyon sok más embernek is. Ők azok, akiket igazából sosem látni, mert eltakarja őket a mások nagy önbizalma.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem látni őket, csak fáj. Ezért nem kell annak maradni, mert a felfuvalkodott hólyagok kényszert éreznek arra, hogy bántsák őket. Miért? A legtöbb embernek a gyengeség visszataszító, ez érthető is, viszont rengeteg energiát elvisznek az ilyenek. Ezért kell edződni lelkileg is.

    VálaszTörlés
  3. Heaven, egyébként már benne vagy egyben, nem vetted észre? :) Egymást is támogatjuk, nekem úgy tűnik és ez jó.

    VálaszTörlés