2011. május 2., hétfő

azt álmodtam, hogy blogolok

Továbbá azt is, hogy András válaszolt, hogy az új alkotmány amit szétcincált és mire kommenteltem nála ébren a virtuális valóságban, az csak az első fejezet volt. Atyaég, kisebbfajta rémálom! Ezek már az érelmeszesedés  vagy komolyabb agybetegség tünetei....? (A szmájli ikont képzeld ide.)

3 megjegyzés:

  1. Láttam a válaszodat a blogomban. Az egészet szétcincáltam, elemeztem. Lázttam, hogy nem ajánlanád azt a 2 dalt Himnusznak, amit én ajánlok. Te mit ajánlanál, és miért nem felel meg neked az a 2 dal? (A másik témáról majd privátban levelezünk, ha ráérsz.)

    Blogról nem szoktam álmodni, de néha újraélem álmomban az aznapi eseményeket. (Állítólag blogról álmodni a blogfüggőség jele. Egyetértesz?)

    VálaszTörlés
  2. Az az alkotmány egy bohózat, nem más.
    Az alkotmánynál már csak az a kérdőív szánalmasabb, ami által állítólag beleszólásod lehetett a módosításába. Röhej, közröhej.
    Inkább Orbánt kéne szétcincáltatni egy csorda kiéheztetett disznóval, mielőtt még totálisan hazavágja az országot.

    VálaszTörlés
  3. Walaki: nekem nem tetszik egyik szám sem, egyszerűen ennyi. Ajánlatom nincs, pályázatot írnék ki rá. Nem hiszem, hogy blogfüggő vagyok, egyszerűen csak tovább fejtegette az agyam a témát, mi, ahogy Sniccer írja szánalmas bohózat, de lám, tudatalatt nem tudok legyini rá.

    Sniccer: Továbbá a fő csatlósaival, de minél gyorsabban.

    VálaszTörlés